Zensteel - a lemezes siker garanciája

A Zensteel értékesítő- és projektvezető szakemberei sok éves tapasztalattal, magas műszaki tudással és kimagasló esztétikai érzékkel segítik az ügyfeleket a helyes döntés meghozatalában. Olyan szempontokat világítanak meg, olyan lehetőségekre mutatnak rá, ami a szakavatatlan, tapasztalatlan ember számára csak sok év gyakorlással lenne lehetséges.

A cél, hogy a lehetőségek és az álmok fájdalmas kompromisszum nélkül találkozzanak.

A műszaki tartalom helyes összeállítása a hosszútávú elégedettség kulcsa. Éppen ezért, a Zensteel szakemberei nem csak a design trendekkel, de a helyes rögzítési, méretezési és kivitelezési eljárásokkal is tisztában vannak. Tanácsaikkal olyan megoldáshoz segítik az ügyfeleket, amikkel az építés és a karbantartás is gazdaságos és kellemetlenségektől mentes. Trapézlemez szerelési útmútatónk és cserepeslemez szerelési útmutatónk is e célt szolgálja.

A Zensteel a megbízhatóságot a szolgáltatás színvonalán túl a termékek minőségével, a gyártási eljárás precizitásával, a tárolás és szállítás kifogástalanságával garantálja a vásárlóknak.

A Zensteel csapata a sikert nem kizárólag profitban, hanem elégedett, vagy még inkább visszatérő elégedett ügyfélben méri. Ez azt jelenti a vásárlók számára, hogy a versenyképes piaci áron felül a forgalmazott lemezek probléma mentességével is az ő érdekeiket szolgáljuk.

szendvicspanel raktarkeszlet

Az ellátás zavartalansága

Az elmúlt évek egyik legjelentősebb eredménye, hogy olyan beszállítói láncot, belső logisztikát és lemezmegmunkálási folyamatokat sikerült kialakítani, ami zavartalan ellátást biztosít az ügyfelek számára. Elég csak a COVID-19 okozta acél alapanyaghiányra gondolni, amely következtében egyes lemeztermékek esetében heteken át tartó ellátási, utápótlási nehézségbe ütközött a piac.

A Zensteel-lel való együttműködés késések nélküli építkezést jelent.

Az életminőséget, komfort- és elégedettség érzést évtizedekre meghatározó döntés tonnás súly az ügyfelek vállán. A Zensteel célja, hogy a teher lemezes részét levegye a vásárló válláról. Ez az évtizedes szakértelem, tapasztalat és az ügyfelek elégedettsége iránti végtelen elkötelezettség a Zensteel garanciája a lemezes sikerre.