1 millió forint értékben adományoztunk tetőfedő elemeket a HEROSZ állatotthon részére

ADNI JÓ! - A Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület 1992-óta működteti székesfehérvári állatotthonát, ahol átmenetileg gondoskodnak a gazdátlanná vált állatokról, míg új, szerető otthonra nem találnak. Sajnálattal értesültünk róla, hogy decemberben a HÉROSZ Állatmenhely több épületében is hatalmas kár keletkezett a csapadékos időjárás következtében. Mivel a tetőszerkezet erősen megrongálódott, a falazat is ázni kezdett.

Hazai építőipari gyártó és forgalmazó vállalatként-, fő profilunk az acélból készült tetőfedő, homlokzat burkolati és kerítéselemek értékesítése. A Zensteelnél ezúttal sem volt kérdés a helyreállításában való segítségnyújtás.

A megrongálódott szerkezet helyére 350 m2 lefedésére elegendő új Zensteel trapézlemezt ajánlott fel Tóth Zoltán, a TRM PRO Kft tulajdonos ügyvezetője. 

A tetőlemezt, gerinceket és tartozékokat gyorsan és könnyen tudják majd felszerelni, így a továbbiakban nem kell tartani a csapadékos időszakoktól, a menhely lakói biztonságban várhatják a gazdisodást!

A trapézlemez egyik remek tulajdonsága, hogy súlya könnyű, így nem terheli a meglévő építményt. Mivel egyszerűen, akár az önkéntesek által is gyorsan telepíthető, hatékony megoldás lesz a helyreállításra és hosszú ideig ellenáll majd a viszontagságos időjárásnak is.

A Zensteel csapata nevében, kereskedelmi vezetőnk Jesch Márton adta át a felajánlott építőanyagot, így a felújítás el is kezdődhet.

Örülünk, hogy segíthettünk! Buzdítunk mindenkit arra, ha teheti – szintén tegye meg, amikor csak lehet! A menhelyen rengeteg gazdára váró csodálatos négylábúval találkoztunk.

Látogassatok el hozzájuk ti is, ha még nem találtátok meg az állati NAGY Ő-t! Akinek lehetősége van és készen áll családja bővítésére, ne habozzon Székesfehérvárra látogatni, a HÉROSZ-nál biztosan megtalálja „az igazit”!