Látogass el a Construmára és keresd Zenman kihagyhatatlan tető ajánlatait!

Tavalyi, nagysikerű kitelepülésünk után idén is kilátogatunk a budapesti Hungexpo területén megrendezendő Construma kiállításra, amely kétségkívül az egyik legnagyobb építőipari rendezvény Magyarországon. Ügyfeleink visszajelzései és az előző alkalommal gyűjtött tapasztalataink nyomán jó néhány újdonsággal készülünk a március 29-én kezdődő eseményre, ahol egyebek mellett szuper tetőfedő-ajánlattal várjuk a kedves érdeklődőket.

Akciós tetőfedő ajánlat a Zensteel-től a Construma látogatóinak

Március 29-től április 2-ig látogatható a 2023-as Construma kiállítás, ahol a Hungexpo A pavilon 313D jelzésű standján találkozhatunk idén is, közvetlenül a büfék mellett. Otthonos hangulatú installációnkban bemutatjuk tetőtermékeinket, a kiváló minőségű Zensteel trapéz- és cserepeslemezeket, valamint a gondozásmentes kerítések csúcsát, a könnyen és gyorsan feltelepíthető DAKO kerítés-termékcsalád elemeit, több színben és formában, hogy egyszerűvé tegyük a választást. A Zensteel-standon szakértő kollégáink fogadják a lakossági, valamint professzionális, építőipari és mezőgazdasági érdekeltségű ügyfeleket: gyors és megfizethető, saját gyártású termékeket kínálunk a lakóingatlanok és nyaralók tetőfelújításához és kerítéstelepítési projektjeihez, komplex megoldásokkal segítjük a csarnoképítésen vagy felújításon gondolkozó vállalkozókat és kivitelezőket. Ha pedig egy igazán különleges akció keretében kedvezményes áron szereznéd be új tetőfedésedet, akkor ugorj be hozzánk és érdeklődj helyszíni, kizárólag a Construma standunknál elérhető akciónk részleteiről.

Zensteel-stand a Hungexpón: Zenman elkísér!

A Construma sorai közt kóborolva te is találkozhatsz a Zensteel ezermesterével, a legbonyolultabb tetőproblémák készséges megoldójával, Zenmannel és kedves hosztesz kísérőivel! Zenman a Zensteel csapat szuperhőse, kompromisszum nélkül oldja meg a legizzasztóbb helyzeteket is. Amerre jár, elegáns tetők, tökéletesen hőszigetelt raktárak és hűtőházak, sokévtizedes tartóssággal kecsegtető fedések és kerítések követik útját. Egy ilyen szuper szakembertől csak aranyértékű tanácsokat kaphatsz! Keresd Zenmant és kedves kísérőit a Construmán, akik készséggel elnavigálnak standunkhoz, sőt, kezedbe adják azokat a Zensteel-megoldásokat, amikkel játszi könnyedséggel tartós és szép megoldást találhatsz ingatlanod, gyárcsarnokod vagy hűtőházad felújításához.

Találkozzunk a Construma kiállításon 2023-ban is, látogass el standunkra, az A pavilon 313D standjához, kóstold meg és vidd magaddal a Zensteel életérzést! További részletek a helyszínen és Zenman segítőitől.

construma terkep