Ár-érték arányban vezetünk: Zensteel megoldások az agrárium számára

A magyar tulajdonú TRM Pro Kft. és kifejezetten a hazai igények kiszolgálását szem előtt tartó Zensteel márka néhány év alatt emelkedett az építőipari lemeztermékek gyártóinak élvonalába. A cég és a két tulajdonos-ügyvezető, Máté János és Tóth Zoltán kifejezett szándéka, hogy a legjobb ár-érték arányú megoldásokat gyártsák a piacon. Kitűzték maguk elé, hogy a TRM Pro legyen a hazai agráriumban dolgozók, gazdák egyik elsődleges választása, alapértelmezett partnere, ha új gazdasági épületek építéséről vagy régiek felújításáról van szó.

A Zensteel választékában a RAL-skála bármely színében elérhető, tetőre és falburkolásra is alkalmas trapézlemezek mellett különböző vastagságú tető- és fal szendvicspanelek széles választéka is megtalálható. Utóbbi technológia előnye, hogy olyan fűtött vagy klimatizált épületek is építhetők, ahol a fal és a szigetelés egyetlen elemből áll, így szárazépítési, könnyűszerkezetes technológiával akár napok alatt létrehozható egy épület, ami hosszú évtizedekig ellátja feladatát.

agrar megoldasok zensteel

Lemeztermékeink mellett minden szükséges kiegészítőt kínálatunkban tartunk. Legyen szó ereszről, tetővilágítóról, szelemenekről vagy élhajlított elemekről, cégünk képes komplett rendszert szállítani elképzeléseikhez.

A kiegészítő-kínálatnak része a komplett napelem rögzítéstechnikai rendszer is, amelyre napelemek beépítésénél van szükség, akár lapos- akár ferde tető esetében. A kampók, sínek, leszorítók és rögzítőelemek szintén több évtizedes, gondozásmentes megoldást jelentenek, segítségükkel ‒ és a megfelelő napelemes rendszerrel ‒ helytakarékosan megoldható nemcsak az épület, de akár az öntözőrendszer vagy az irodablokk áramellátása is.

Mindezen termékeinkkel és szaktanácsadó kollégáinkkal találkozhatnak a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár (Hód-Mezőgazda) H-1009-es standján, ahol alkalmi kedvezményekkel és kiváló ár-érték aránnyal várunk mindenkit, aki fejlesztené vállalkozását, vagy biztos fedél alatt szeretné tudni értékeit.