A DAKO kerítéselemek TOP 6+1 előnye

DAKO acél kerítéselemeink számos előnnyel rendelkeznek. 6+1 fő előnyük a következő:

1. Karbantartás mentesség: Az acél kerítéselemek általában kevés karbantartást igényelnek. A festék és bevonat rétegük tartós és ellenálló, így soha vagy ritkán kell újrafesteni, felületkezelni vagy tisztítani. Jellemzően inkább idővel lecserélik, akár más színre vagy formára. (www.dakokerites.hu)

2. Tartósság: Az acél egy erős és tartós anyag, így az acél kerítéselemek hosszú élettartamúak és képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, például a nedvességnek, a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak és az UV-sugárzásnak, amelyek más anyagokat károsíthatnak. Extra bevonatú (PUR) típus választásával a szín fakulása is időben kitolható!

3. Biztonság: Az acél kerítéselemek erős és masszív kialakításuk miatt kiváló biztonságot nyújtanak, megakadályozzák a bejutást illetéktelen személyeknek, és hatékonyan védik a területet vagy az ingatlant.

4. Felhasználhatóság, formálhatóság, megjelenés: Az acél kerítéselemek könnyen testreszabhatók bármilyen kerítéshez és alkalmazhatók különböző helyszíneken. Többféle méretben, formában és stílusban elérhetőek, így könnyen illeszthetők az adott területhez vagy dizájnhoz.

5. Környezetbarát: Az acél egy újrahasznosítható anyag, ami azt jelenti, hogy az acél kerítés elemek készítése során újrahasznosított vagy újraolvasztott acélt használnak. Ez csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és segít a fenntarthatóság előmozdításában. A sérült, visszamaradt vagy másodosztályú termékeket is a fenntarthatósági szempontok szerint újra felhasználja, értékesíti cégünk.

6. Gazdaságosság: A DAKO kerítéscsalád termékei összehasonlítva más kerítés típusokkal nagyon kedvező áron elérhetők. Gondoljunk csak a fa, festékanyag, alumínium vagy kovácsoltvas árára.

+1
7. Magyar gyártás: DAKO kerítéscsaládunk minden típusát Gyermelyen, Komárom-Esztergom megyében gyártjuk és szállítjuk az ország bármely pontjára. Termékeink az ország számos pontján elérhetők viszonteladóinknál is, így akár személyesen telephelyeinken vagy partnereinknél is megtekinthetők, megfoghatók.

Elérhetőségeink:
https://www.zensteel.hu/kapcsolat