Agrárcsarnokok felújítása ‒ mindig megéri, főleg a Zensteel termékeivel.

Az agrárium sok szempontból érzékenyebb terület, mint a gazdaság más ágazatai, mivel elsősorban élelmiszer-előállítással foglalkozik. Ez az egyik oka annak, hogy a mezőgazdasági épületek megfelelő állapota sok tekintetben meghatározza a benne tárolt áruk, eszközök állapotát is. Azoknak, akik ebben az ágazatban dolgoznak, nem kell hosszasan ecsetelni, hogy egy beázó gabonaraktár, egy nem megfelelő állapotú, kártevők által átjárható, rosszul szigetelt falazat vagy padló milyen, akár milliós károkat tud okozni az áru értékében.

A leromlott állapotú épületek persze akkor sem szerencsések, ha nem gabonát, szénát vagy más terményt tárolunk bennük. A pára, a beázás a gépeknek is nagy ellensége, de hosszú távon a nedvesség a faanyagot is tönkreteszi.

Mindezek mellett azt is tudjuk, hogy a hazai mezőgazdasági épületek, tárolók, gépszínek jelentős részét már évtizedek óta használják változatlanul, sokuk még a korábbi TSZ-ek „maradványa”. Újat építeni drága, különösen úgy, hogy a mai vetőmag- műtrágya- és üzemanyagárak eleve mélyen érintik az agráriumban működő vállalkozásokat.

A fenti helyzeten igyekszik segíteni a Zensteel azzal, hogy kiemelkedően jó ár-érték arányú cserepes- és trapézlemezeinkkel, szigetelő szendvicspaneleinkkel és szelemeneinkkel költséghatékony és tartós megoldást kínálunk mezőgazdasági épületeinek felújítására. A lemezek és panelek szinte bármely tartószerkezetre, vázra rögzíthetők, amennyiben az még stabil és menthető, így nincs szükség új alap, vázszerkezet építésére és a régi bontására, a korábbi épület, csarnok pedig még hosszú évtizedekig szárazon és megbízhatóan szolgálhatja tulajdonosát.

Anyagainkról és lehetőségeikről további információkkal keressék kollégáinkat eléhetőségeinken!