Hogyan lesz az idő pénzzé a ZenSteel megoldásaival?

Az építőipar két örök mantrája a technológia és a hatékonyság, egy sikeres terméknek pedig mindkettőben jónak kell lennie ahhoz, hogy valóban népszerűvé váljon a kivitelezők és a szakemberek körében. Mivel ezt a TRM Pro Kft.-nél is jól tudjuk, meghatározó építőipari márkánk, a ZenSteel termékeit eleve úgy alakítottuk ki és gyártjuk, hogy ne csak tartósak legyenek, hanem a lehető legegyszerűbben installálhatóak is, hulladék és felesleges munka, helyszíni alakítgatás nélkül.

A ZenSteel cserepeslemezek, trapézlemezek több évtizedes tartóssága a választott rétegrendnek, anyagoknak és a szakszerű folyamatainknak köszönhető. Az első perctől a lehető legjobb ár/érték arányra törekedtünk a termékfejlesztés során, hogy mindazok, akik bizalmat szavaznak nekünk és a hazai gyártásnak, továbbadják jó hírünket akár szakmai, akár megrendelői körökben. A hazai gyártás és a folyamatosan magas nyersanyag- és raktárkészlet a „titka” a versenyképes árainknak és a gyors szállításnak is.

A hatékonyságot azzal fokozzuk, hogy az egyes projektekre lényegében kész, előre pontosan leszabott tetőhéjalásokat gyártunk le, figyelembe véve minden műszaki, esztétikai körülményt és elvárást. Ennek megfelelően már „csak” fel kell tenni a kért RAL színben helyszínre szállított, az üzemben méretre gyártott cserepes- vagy trapézlemeztáblákat a tetőre, falra a szintén leszállított, azonos színű tartozékokkal ‒ csavarok, élhajlított elemek, eresz, hófogó és mások ‒ együtt. Ha pedig mégis bármilyen probléma vagy félreértés adódna, ami ritka, de nem zárható ki, azonnal reagálunk a helyzetre, és valódi partnerként állunk a megoldáshoz, ezzel is rövidítve a szükséges időt.

Ezek azok a megközelítések, amelyek az időt valóban pénzzé tudják változtatni mindazoknál, akik a ZenSteel rendszereit választják.