Fenntarthatóság és újrahasznosítás - GreenCoat ®

Az újrahasznosítás és fenntarthatóság nagyon fontos a ZENSTEEL életében! Tudta, hogy az acél és az alumínium lemezek teljesen alkalmasak az újrafeldolgozásra? Sőt! Az általunk kínált ereszcsatorna rendszer az SSAB GreenCoat® fenntartható, innovatív, színes festékbevonattal rendelkező építőipari acélmegoldásokat kínáló márkájából készül.

A GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acélok nem csak a legfenntarthatóbb termékportfóliót kínálják tetőkhöz, falburkolatokhoz és ereszcsatorna rendszerekhez, de egyben az egyik legátfogóbbat is az építőipar egésze számára.

A legtöbb GreenCoat® termék bevonatához a fosszilis alapú, hagyományos olajok helyett svéd repceolajat használnak, ami a GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acélokat egyedülállóvá teszi a piacon. Ezek a szabadalmaztatott bio alapú technológiával készülő festékbevonatok egyedi módon nem csak környezeti előnyöket nyújtanak, hanem növelik a teljesítményt is. Az ilyen bevonatú termékek csökkentik a káros anyagok levegőbe jutását és egészségesebb környezetet teremtenek.

sistem pluvial 5

A GreenCoat® bevonatok a legökológiaibb műszaki megoldások a piacon, amelyeket tetők, homlokzatok és ereszcsatorna rendszerek építésére terveztek.

Válasszon Ön is tudatosan, válassza a GreenCoat® bevonatú, UV-nak kiválóan ellenálló színes acél ereszcsatorna rendszerünket!