A tető karaktere, modern alkalmazás

A tető színe, a cserepeslemez vagy trapézlemez karaktere, formája alapvetően meghatározza a házunk, épületünk, melléképületünk stílusát. A ZENSTEEL termékválasztékát annak megfelelően alakítottuk ki és fejlesztjük folyamatosan, hogy a manapság kedvelt, trendi épületstílusokhoz is számtalan lehetőséget kínáljunk, mind színben mind formavilágban és felületkialakításban, bevonatban.

A fantáziánk szabadon szárnyalhat, a ZENSTEEL széles termékválasztéka több száz variációs lehetőséget tartalmaz, így Önnek és családjának csak ki kell választani a leginkább tetszőt, hogy mindenki otthon érezze magát a megújult acél tető alatt.

 

Cserepeslemez tetők antracit színvilággal

Az acél tetők használata régre nyúlik vissza, mégis ideális választás modern, minimál stílusú házak építésénél is! A ZEN cserepeslemez szinuszos formája fekete vagy szürke (antracit vagy grafit) színben, matt vagy Petra matt bevonattal a modern stílusú épületek kedvelt tetőmegoldásai közé tartozhatnak. Párosítva a tetőt T18 trapézlemez vagy előkorcolt lemez homlokzattal pedig a skandináv érzést is belecsempészhetjük otthonunkba.

 

Előkorcolt tető inspirációk

A pattintással összeilleszthető előkorcolt (click) lemezből készült tetők a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, miközben a hagyományos korcolt tetők alternatívájának tekinthetők. Rugalmassága révén ez a tetőfedő anyag kiváló megoldást kínál meredek tetőlejtés esetén, könnyen megmunkálható és rejtett rögzítést biztosít. Modern megjelenése különleges esztétikai élményt nyújt.

Szépségük időtálló, környezetbarát, könnyen szállítható, alakítható.