Viszlát, vetemedett, hámladozó deszkák!

Hello, gondozásmentes DAKO kerítéscsalád! Eddig felemás érzésekkel vártuk a tavaszt, majd aggodalommal teli tekintettel figyeltük a nyári időjárás szélsőségeit, végül pedig szorongva szimatoltunk bele az őszbe, hiszen ezek a csodálatos évszakok rendre csak hosszú és bosszús munkaórával ajándékoztak meg minket a kertben. De ennek vége!

Soha többé kerítés kenegetés!

Pemzli a kézben, a heti újság széleit pimaszul libegteti a tavaszi szellő. Nincs kedvünk, de muszáj: a frissen csiszolt kerítés festékporos levegője még csiklandozza az orrunkat, mikor fáradtan a festékes tégely fölé görnyedünk. Miért kell rendszeresen átesnünk ezen a gondterhelt szertartáson azért, hogy szép (legalábbis a szomszédok és az anyós előtt vállalható) legyen a kerítésünk?

DAKO, a gondozásmentes kerítések új generációja

Látva, hogy milyen sokaknak okoz bosszúságot, hogy a családi és szabadidős tevékenységek helyett felesleges kerítés-karbantartással kell töltsék a jó időt, a Zensteel elkészítette minden telektulajdonos álmát, a gondozásmentes kerítések új generációját, a DAKO kerítéscsaládot. Gondozásmentes kerítés – mit is jelent ez? A DAKO kerítések gondozásmentes filozófiája a Zensteel termékekre jellemző elegáns praktikum szemléletét jeleníti meg a gyakorlatban.

Gyors telepíthetőség: A DAKO acélkerítéseket játszi könnyedséggel fel lelet telepíteni, szereléséhez nincs szükség bonyolult szerszámokra. Méretre gyártott léceinkkel egy az egyben ki lehet váltani az elöregedett, szúrágta fakerítést.

Kenegetés helyett: a DAKO acélkerítések színe és mintázata akár 30 évig is megőrzi újszerűségét anélkül, hogy a tulajdonosnak hozzá kéne nyúlnia. Egyetlen beruházással, egy jó döntéssel sok-sok munkaóra és rengeteg bonyodalom előzhető meg, mégpedig, hogy a tegnap kerítését a gondtalan időket ígérő DAKO-ra cseréled.

Variáld kedvedre: ha pedig valamiért megunnád a DAKO kerítésed színét, vagy csak új mintára vágysz, gyere el a Zensteel gyermelyi telephelyére vagy látogass el online a dakokerites.hu oldalra, és válaszd ki egyszer az új, gondozásmentes DAKO kerítésedet, hogy onnantól további gondtalan éveken át semmi dolgod ne legyen a kerítéssel a telepítés után.

Válaszd a fáradságos fakerítés helyett a színes és tartós DAKO kerítéseket!